OP-Korttelipesis

Korttelipesis palaa Hyvinkäälle! Tahko tarjoaa toimintaa 2011-2016 syntyneille lapsille ympäri Hyvinkäätä. OP-Korttelipesiksessä treenataan kerran viikossa lähikentällä ja kokoonnutaan yhteisiin ottelutapahtumiin Puolimatkaan kolme kertaa toimintajakson aikana. Korttelipesiksen pelaajat tekevät myös yhteisen retken Pihkalaan Tahkon Leidien peliin. Kausi huipentuu sunnuntaina 17.9. pelattavaan päätösturnaukseen!

Ajankohta

Kesällä 2023 OP-Korttelipesistä pelataan kahdessa jaksossa. Ensimmäinen toimintajakso on 1.5.-22.6.2023 ja toinen 31.7.-17.9.2023.

Harjoitukset

OP-Korttelipesiksen harjoitukset järjestetään kerran viikossa keskiviikkoisin ja torstaisin lähikentällä, kenttä valitaan ilmoittautuessa.

• Paavolan pallokenttä (Oraskatu 7), keskiviikko
  • Viertolan kenttä (Pappilankatu 26), keskiviikko
  • Hakalan pallokenttä (Hakalanpolku), torstai
  • VR:n kenttä (Sahanmäki, Pajatie 8), torstai

Harjoitukset järjestetään ikäryhmittäin

• Klo 17-18 harjoittelevat 2013-2016 syntyneet tytöt sekä 2015-2016 syntyneet pojat
  • Klo 18-19 harjoittelevat 2011-2012 syntyneet tytöt sekä 2011-2014 syntyneet pojat

Ottelutapahtumat

Kumpaankin toimintajaksoon sisältyy kolme ottelutapahtumaa, jotka pelataan sunnuntaisin Puolimatkan koulun kentällä. Sunnuntaina 17.9. pelataan OP-Korttelipesiksen kauden päätösturnaus kaikkien kesän aikana toimintaan osallistuneiden kesken!

Hinta

OP-Korttelipesiksen osallistumismaksu on 35 euroa/toimintajakso, molempien toimintajaksojen hinta samanaikaisesti ilmoittautuessa on 60 euroa.

Osallistumismaksuun sisältyy

• Viikottaiset harjoitukset koulutettujen ohjaajien vetämänä
  • Täysi-ikäinen vastuuohjaaja
  • Ottelutapahtumat 3 krt/toimintajakso
  • Päätösturnaus
  • Lainavarusteet tarvittaessa
  • Vakuutus
  • Retki Tahkon Leidien otteluun
  • Seuratuote

Lisätiedot

Tahkon junioripäällikkö Ville Viljanen (ville.viljanen@hyvinkaantahko.fi, +358 40 578 1209)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan MyClub-järjestelmän kautta. Muistathan ilmoittautuessasi täyttää myös lapsen henkilötunnuksen vakuutusta varten sekä valita kentän, jonka korttelipesikseen haluatte osallistua!